Levering Nederland

Het is altijd mogelijk uw bestelling in Alphen aan den Rijn af te halen. U kunt dit zelf doen of door een eigen transporteur laten verzorgen. Afhalen kan alleen op afspraak.  

Afhankelijk van gewicht en afmetingen kunnen we uw aankopen ook verzenden. Verzending kan naar  heel Nederland, naar uw huisadres of naar een afhaalpunt bij u in de buurt. Uiteraard worden uw aankopen door ons zorgvuldig verpakt. De werkelijke kosten van verzending zijn voor uw rekening.

Artikelen die te groot of te zwaar zijn om verzonden te worden kunnen door ons bezorgd worden.  Wij rekenen daarvoor 0,40 ct per kilometer(kilometers heen en terug) vanaf Alphen aan den Rijn.  Bij een aanschafbedrag van meer dan € 400,- mag u het aantal kilometers in de berekening met 120 verminderen. Bezorging in een straal van 60 km wordt daarmee zelfs gratis

Wij komen met één chauffeur en gaan ervan uit dat u zo nodig een handje toesteekt.  Aflevering vindt in principe plaats “achter de eerste drempel”, maar als dat redelijkerwijs mogelijk is zetten wij meubels graag samen met u op de gewenste plaats.

 

 

 

corona beleid

Wij zorgen er voor dat onze webwinkel maximaal gevuld is. Verzenden en bezorgen gaan door. Bezoeken kan onder stringente voorwaarden. Klik HIER voor meer details. 

Gastenboek

  • 06-10-2020 - citroengele formica tafel met stoelen
    Artikelnummer: v0698 is dit nog te...  lees meer
  • 06-10-2020 - Wat zijn de maten van de rotantafel?

    Groetjes Imke lees meer
  • 16-08-2020 - Zou ik de citroen gele formica tafel kunnen kopen? lees meer
Plaats een bericht
© 2015 - 2020 vintalage | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel