Levering België

Uiteraard kunt u uw aankopen afhalen in Alphen aan den Rijn.  U kunt dit zelf doen of door een eigen transporteur laten verzorgen. Afhalen kan uitsluitend op afspraak.  

Afhankelijk van gewicht en afmetingen kunnen we uw aankopen ook verzenden. Verzending kan naar  heel België   Als regel verzenden we naar een afhaalpunt bij u in de buurt maar verzenden naar uw huisadres kan ook.  Voor verzending gelden maximum maten en gewichten. 

Tenslotte kunnen we uw aankopen ook bezorgen. Dit kan in de vijf Vlaamse provincies en het gewest Brussel.  Bezorging vindt één keer per maand plaats op een van tevoren vastgestelde dag op een door ons nader te bepalen tijdstip. De bezorgkosten bedragen 10% van de aanschafprijs met een minimum van € 25,- en een maximum van € 50,-
Wij komen met één persoon en gaan ervan uit dat u zo nodig een handje toesteekt. Aflevering vindt in principe plaats “achter de eerste drempel”, maar als dat redelijkerwijs mogelijk is zetten wij meubels graag samen met u op de goede plek. 

De eerstvolgende bezorgdag is 10 februari 2020.  

corona beleid

Wij zorgen er voor dat onze webwinkel maximaal gevuld is. Verzenden en bezorgen gaan door. Bezoeken kan onder stringente voorwaarden. Klik HIER voor meer details. 

Gastenboek

  • 06-10-2020 - citroengele formica tafel met stoelen
    Artikelnummer: v0698 is dit nog te...  lees meer
  • 06-10-2020 - Wat zijn de maten van de rotantafel?

    Groetjes Imke lees meer
  • 16-08-2020 - Zou ik de citroen gele formica tafel kunnen kopen? lees meer
Plaats een bericht
© 2015 - 2020 vintalage | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel