Vintalage komt voort uit onze voorliefde voor mooie spullen uit vervlogen tijden.  Het gaat bij ons niet in de eerste plaats om grote namen en merken maar vooral om vorm, kwaliteit en originaliteit.    

Het zwaartepunt ligt op de jaren 50, 60 en 70, maar als wij iets moois zien en ons niet kunnen inhouden wijken we daarvan af. Dat houdt ons aanbod verassend. 

Inkoop in diverse Europese landen zorgt voor een breed en origineel aanbod, van meubels, verlichting en andere woonaccessoires. Zo zijn meerdere stijlen vertegenwoordigd.  

Alle artikelen worden opgeknapt om ze in een zo goed mogelijke conditie aan te kunnen bieden. Wij streven daarbij naar een hoog kwaliteitsniveau. Als de tand des tijds zichtbaar blijft vermelden we dat.

Wij vinden dat iedereen de kans moet hebben op iets moois. Daarom bieden wij  producten in alle prijsklasses aan en houden wij onze prijzen scherp. 

Al onze artikelen staan in deze webshop en kunnen hier besteld worden. Wilt u een artikel voor aanschaf eerst zien dan kan dat natuurlijk altijd. 

openingstijden

Geopend op afspraak. Maar dan kan wel 7 dagen per week.

 

© 2015 - 2024 vintalage | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel